Februar: Tålmodighet og overbærenhet

Karmelittsøstrene fokuserer i februarutgaven av novenen for høstens relikvievalfart på tålmodighet og overbærenhet. En viktig side ved den hellige Thérèses «lille vei», er å stole på Gud også når vi møter motstand. Ved å bære over med andres ulikheter, svakheter og mangler, øver vi oss helt konkret på å elske og si ja til det som kreves for autentisk kjærlighet. Sjelen vår hopper av gleder når den oppdager at vi kan elske med Guds kjærlighet. At det er Jesus i oss som elsker dem. Som vi kan lese i Johannes første brev: «Gud er kjærlighet, og den som lever i kjærligheten, lever i Gud, og Gud i ham» (4,16).

Gå til månedens novene, meditasjon og bønneintensjoner.
Les om en medsøsters irriterende vane i månedens tekstutdrag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *