Tålmodighet og overbærenhet

Karmelittsøstrene fokuserer i februarutgaven av novenen for høstens relikvievalfart på tålmodighet og overbærenhet. En viktig side ved den hellige Thérèses «lille vei», er å stole på Gud også når vi møter motstand. Ved å bære over med andres ulikheter, svakheter og mangler, øver vi oss helt konkret på å elske og si ja til det som kreves for autentisk kjærlighet. Sjelen vår hopper av gleder når den oppdager at vi kan elske med Guds kjærlighet, dvs at det er Jesus i oss som elsker dem. Som vi kan lese i Johannes første brev: «Gud er kjærlighet, og den som lever i kjærligheten, lever i Gud, og Gud i ham» (4,16).

Gå til månedens novene, meditasjon og bønneintensjoner.
Les om en medsøsters irriterende vane i månedens tekstutdrag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *